Samenvatting wedstrijden Reehorst week 11

Heren 2 deed goede zaken door in Arnhem met 25-28 te winnen van AAC-1. Het tweede heeft onlangs afgesproken als team verder te gaan ook al dreigt degradatie, want de tweede plek van onder kunnen wij niet meer ontlopen. Prima dat wij e.e.a. zo sportief opvatten!

Heren Junioren A  (30-18) speelde zaterdagavond voor veel publiek een prima wedstrijd, lekker snel en pittig zoals het hoort bij junioren handbal. Yaniek was weer voldoende fit om wat speelminuten te maken en het doet mij deugd dat Remco twee keer scoorde. Gewoon het bewijs dat doorgaan met trainen en spelen uiteindelijk tot resultaat gaat leiden.
Dylan met zijn breaks ( Jeffrey) en het harde werken en sleuren van Sytse beviel mij ook wel.

DS 1 won zaterdag ruim van Angeren, maar HaStu-2 won ook, hoewel er in eerste instantie was gemeld dat HaStu verloren had. Volgende week dus de beslissing.

Gemengd C 1 en C 2 scoren er stevig op los en het is jammer dat de competitie voor de C 2 erop zit, want zij spelen per week beter. Vrijwel alle spelers komen tot schoten en scores en de keepster is fantastisch! Twee overwinningen op zondag, prima resultaat!

De D jeugd won ook en spelen volgende week hun laatste wedstrijd van dit zaalseizoen.