Samenvatting wedstrijden Reehorst week 10

Zaterdagavond: heren 1e klasse
Reehorst-Erica ’76 uitslag: 29-22  

Beide teams werden voorafgaande deze competitie getipt als mogelijk titelkandidaat, maar zoals vaak twee honden vechten om een been enzovoort en UGHV wordt kampioen.
De mannen van Reehorst kenden deze competitie twee moeilijke momenten de uitwedstrijd tegen ditzelfde Erica en de thuiswedstrijd onlangs tegen UGHV en dat was voldoende om net geen kampioen te worden.
Reehorst startte zaterdagavond in de Reehorst uitermate effectief en met een uitblinkende Martijn de Wit (3 x) en Yaniek van Montfort (2x) en een sterk keepende Gerard Haalboom werd een 6-3 voorsprong genomen. Jos Boers gaf voorlopig voor de laatste keer leiding aan dit team, want de sterkholder van Reehorst vertrekt voor zijn werk voorlopig naar Azerbeidzjan en coach Marco Meijeringh zal verder gaan met jongens als Sjoerd Venendaal, die ook gisteren weer met fraaie doelpunten de aandacht trok.
Na een russtand van 13-10 denderden de Edenaren met een actieve Daniel Laverman, opnieuw Venendaal en een twee prachtige doelpunten van Erik van Setten vanaf de cirkel de wedstrijd definitief naar zich toe.
Reehorst speelt de komende weken nog twee wedstrijden waaronder o.a. aanstaande zaterdagavond om 21.00 uur de laatste thuiswedstrijd, wil deze ook winnend afsluiten en moet dan gaan nadenken over het volgend seizoen. Trainer/coach Marco Meijeringh weet zich gesteund door het bestuur van Reehorst in zijn zoektocht naar uitbreiding van de selectie.

Scores:
Daniel Laverman 5x Jos Boers en Sjoerd Venendaal 4x, Yaniek van Montfort, Erik van Setten en Martijn de Wit 3x, Paul Verhage en Arno Saarloos 2x en Tim Lumenta en Ramon Tettero 1x.
 

Zondagmiddag 12.10 uur (  ESCA2-Reehorst-2 uitslag 26-46! (12-23)

De reserves van HV Reehorst op doelsaldo koploper! ( Duiven 3 verliest)

1. Reehorst-2        12-18 +74
2. Duiven-3        13-18 + 27
3. UDI’96-3        12-16 + 18

De opening was prima met Martijn en Maurice en een zeer gemotiveerde Dylan, die in luttele minuten de bal drie keer achterelkaar in het netje van ESCA deponeerde. Onze verdediging echter leek een snipperdag te hebben opgenomen en dat zou de hele wedstrijd zo blijven. Wouter, Martijn en Yaniek bleven scoren en Sytse pakte vlak voor rust zijn doelpunt mee. Na rust kletste Reehorst er vol tegenaan en het tempo werd de Arnhemmers teveel. Maurice en Martijn knalden erop los en Rambo Dylan deed ook nog een duid in het zakje. Op mijn verzoek nam Dylan ook nog een 7 meter en als de bal het hoofd van de keeper had geraakt, was hij hem nog aan zoeken. Pas laat in de wedstrijd kwam Michael op dreef, dat kan ook wel wat eerder en ook Harry pikte een goaltje mee! De scheidsrechters van dienst was Robbert van Oel en die verdiende een pluim!
Zondag a.s. de pittige wedstrijd tegen UDI-3 en dan zal de verdediging beter moeten sluiten!

Scores:
Dylan Mackaay en Martijn de Wit : 9x, Yaniek van Montfort 7x, Maurice v Montfort, Sytse Kamminga en Ramon Tettero, Wouter Paus en Michael v Zetten 4x en Harry Hesseling 1x.

 

Zondagmiddag: D jeugd wint van OBW.

Eindstand:  9-7

Die gasten zijn goed bezig. Een aantal spelers van onze D jeugd was gebutst en gewond uit de strijd om de schoolhandbaltitel gekomen, maar dat kon niet verhinderen dat zij met de volle winst de thuiswedstrijd afsloten. Goede instelling met leuke momenten volgens TWITTER.
 

Dames senioren verliezen kansloos bij LOO! (twitter)

Een fikse nederlaag onderbreekt toch even de afgelopen succesvolle weken. Jammer, a.s. zaterdag kan dat hersteld worden door eens even flink uit te pakken!
 

Winst jongens C jeugd met 1 punt verschil!!

De jongens C zijn erin geslaagd de wedstrijd in Wychen met e e n punt verschil te winnen. Eindstand 17-18. Dat zijn mooie uitslagen en gefeliciteerd!!!