Samenvatting wedstrijden Reehorst week 10

Overwinningen voor de HS 1 en 2 , de HJA en B, De C 1 en de C 2.

De heren junioren A verloren vorige week onverwacht, waardoor zij nog even door moeten knokken. Zaterdag zag ik een deel van een leuke pot handbal, enthousiast, onwijs harde schoten en een verdiende overwinning voor Reehorst.

HS2- Heeten ( eerste reguliere overwinning heren2)

Reehorst begon met een 1-6 achterstand, een wisseling van de keeper en daarna een inhaalrace gedurende de rest van de wedstrijd. De russtand was al in evenwicht en na de rust bewees Reehorst, dat er meer inzit dan louter nederlagen. De tweede helft ging de strijd over en weer en was Reehorst net 2 doelpunten beter dan Heeten. Leuke pot handbal, goed geleid door de scheidsrechter.

HJB- Reflex

De jongens B hebben met 24-7 gewonnen van Reflex. De eerste helft ging moeizaam, er was weinig concentratie waardoor veel ballen werden mis geschoten. In de tweede helft ging het stukken beter en liep de score steeds verder uit.

Gemengd  C 1 en 2 winnen:

Onze correspondente van C2 meldt dat alle spelers tot scoren kwamen op Kris na. Verwoede pogingen om hem in stelling te brengen, gingen net steeds niet door.

Nederlaag DJA

Onze DJA die het vorige week nog zo goed deden en vol in beweging waren, besloten de eerste helft de tegenstander juist op te zoeken. Dat geeft op zich niks, maar als zij 2x zo breed zijn doet dat veel pijn en je kunt er ook niet zomaar omheen. Gevolg een forse achterstand met de rust. Na rust meer beweging en daardoor meer kansen en acht doelpunten. Voldoende om de tweede helft te winnen, maar wil je de wedstrijd winnen, dan moet je er echt 60 minuten staan.