Samenvatting wedstrijden Reehorst week 10

Het einde van het seizoen komt langzamerhand naderbij en hier en daar valt er nog een prijs te winnen.

Zaterdagavond won heren 2 met grote cijfers van Achilles-4. Het  begin was stroef, maar later in de wedstrijd vlogen de ballen erin en werd een verdiende eindstand van 35-15 bereikt.
Op zondag mocht heren-2 opnieuw aan de bak in Groessen. Nu was niet alleen het begin moeizaam, maar de hele wedstrijd. De bescheiden overwinning van 24-28 toonde aan de wat meer training geen overbodige luxe is! De tweede plaats is in zicht en dat wordt zeer waarschijnlijk beslist op dinsdag 19 maart tegen Quintus in eigen hal!

Heren-1 is “kampioen” van de uitwedstrijden, want de 9 uitwedstrijden tot nu toe leverde niet minder dan 13 punten en daar kun je zomaar kampioen mee worden. Echter thuis loopt het allemaal wat moeilijker en a.s. zaterdag kunnen wij  met eigen ogen zien of dat syndroom doorbroken wordt. Zondag werd er met  één  punt verschil gewonnen bij Hurry-Up. Knap gedaan!

Dames 1 liep tegen een forse nederlaag op bij FBC en speelt a.s. zaterdag haar laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Indien er twee ploegen degraderen ( dat is de norm) dan betekent dat de er in ieder geval gewonnen moet worden tegen Angeren. Succes !

De D jeugd won thuis van Udi’96 en verzamelden tot nu toe 10 punten een mooi resultaat, van dit jonge team. De verslaggever ter plekke meldt een “spannende wedstrijd”mooi toch?

Ons HJB1 talententeam won met 27-16 van Huissen. Lekker snel en technisch handbal, veel scores, zo willen wij het gaarne zien mannen !! De tweede plek van onze jongens staat nu helemaal vast.

Meisjes C bogen een achterstand van twee doelpuntjes bij rust om in een knappe overwinning en het aardige in deze competitie is dat er drie teams kans maken om kampioen te worden. Onze meiden staan op doelsaldo op plek 1, maar spelen komend weekend tegen de nummer 3 Angeren en dat is een hele lastige tegenstander. Thuis werd er veel te hard gespeeld met veel gevaarlijke overtredingen van Angeren zijde, dus alle hens aan dek en maar hopen op een goede scheidsrechter.

De dames A jeugd speelde in Groesbeek een voortreffelijke wedstrijd en wint overtuigend met 10-15. Komend weekend alweer de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Een week later spelen jullie in Groessen tegen de mogelijke kampioen en dat is altijd mooi!