Samenvatting wedstrijden Reehorst week 1

Zaterdagavond mochten de dames senioren de aftrap doen voor het jaar 2014 tegen Erix. De eerste wedstrijd in Lichtenvoorden eindigde al in een grote nederlaag en dan ben je benieuwd naar het resultaat na pakweg drie maanden trainen en spelen. De dames van de ongeslagen kampioenskandidaat nummer 1 bleken ook dit keer veel sterker. De verdediging van de Edesen hield min of meer open huis, waarvan met name de cirkelspeelster van Erix optimaal kon profiteren.
 

Heren Reehorst-1 – Huissen-1  26-20 (15-8)

Vijf weken geleden stonden beide teams tegenover elkaar in Huissen en werd Reehorst vlotjes weggespeeld. Hoe anders verging het de Huissenaren zaterdagavond in De Reehorst.
Reehorst startte overtuigend met een snelle 2-0 voorsprong zag de tegenstander tweemaal langszij komen 3-3 en 5-5, maar daarna was het over en uit en bouwde het hardwerkende team van coach Marco Meijeringh aan een flinke voorsprong bij rust van 15-8
Jos Boers en Daniel Laverman waren op schot en zoals de laatste weken vaker het geval deed linkerhoekspeler Remco van Dijk ook van zich spreken. Mooiste doelpunt voor rust was een uitstekende combinatie van Laverman en Erik van Setten, die deze kans fraai wist te benutten.
Na rust deed vooral Yaniek van Montfort van zich spreken. Hij kwam regelmatig tot scoren en anders wist hij zijn medespelers in scoringspositie te manouvreren. Een echte wedstrijd werd het niet meer en dus kan Reehorst weer een beetje omhoog kijken met de toppers tegen UGHV en Erica nog in het vooruitzicht.

Reehorst-Gazelle (jongens B jeugd) 34-22

Wegens omstandigheden kon ik deze wedstrijd niet bijwonen, wel via twitter vernomen dat onze B Boys een levendige wedstrijd, met veel beweging en een voortreffelijk spelende Jason in de hoofdrol. Klasse jongens!

Huissen-Reehorst (JC) 12-9

Leuke pot handbal, Reehorst kwam net iets tekort. Coach is tevreden en dat telt.

FBC-Reehorst (D jeugd)

Nieuw jaar nieuwe kansen, dat geldt zeker voor de Dtjes. Zij wonnen voor het eerst in hun nieuwe competitie met 6-16. Lekker veel doelpunten gescoord, doorgaan zo!