Samenvatting wedstrijden Reehorst week 1

Zaterdagavond mochten de dames senioren de aftrap doen voor het jaar 2013. In het eerste kwartier ging het meteen mis, toen er een 2-6 achterstand werd genoteerd. Dat is jammer want in het vervolg ging de wedstrijd redelijk gelijk op, maar de achterstand van vier punten bleef intact.

Heren 2 speelde zijn beste wedstrijd van dit seizoen, ondanks in totaal 7 afwezige spelers.
Harry en Allard speelden voor het eerst dit seizoen mee en deden dat prima. De eerste helft nog onder de bezielende leiding van Yaniek en Michael, Harry, Arno, Ramon en Erik waren zeer schotvaardig. De 32-12 lijkt wat geflatteerd, maar niets is minder waar.
Komend weekend naar Hengelo (Gld)  en dat is een lastige klus in Ede werd het in november nog 16-16!!

Op zondag speelde onze meisjes C in een gelijkopgaande wedstrijd tegen Groessen. Je kon heel goed zien dat er een paar weken niet meer zo veel getraind is. Reehorst won verdiend met 2 punten verschil.

Heren-1 kwam volgens trainer/coach Marco goed weg in Den Haag door beide punten mee naar Ede te nemen. De 21-23 overwinning was volgens Marco weinig overtuigend, met name de afronding was niet goed verzorgd, uitgezonderd Remco van Dijk, want de Generaal scoorde 12 (of 13) doelpunten!
Komende zondag spelen de heren 1 in De Peppel tegen Gemini, dat is een pittige tegenstander, waarvan in de voorbereiding tijdens een toernooi van werd verloren!

Van de overige teams is bekend dat zij prima speelden (DJA) met slechts een punt verschil verloren en dat de D jeugd en de HJB 2 met 1 en 2 punten verschil verloren. Prima uitslagen dus en komend weekend komen alle teams van Reehorst in aktie, let wel op in welke sporthal er de komende weken gespeeld wordt!!!