Samenvatting wedstrijden Reehorst 8 en 9 oktober

DS Reehorst-OBW-3 (21-4)

Alweer de tweede overwinning van onze dames senioren en wat voor een. OBW kwam op 0-1, maar dat was het sein voor een fors offensief wat resulteerde in fraaie akties, afstandsschoten ( Marielle van Zetten) en mooie hoekacties van Anuschka. Na een ruststand van 15-3, werd in een wat mindere 2e helft gas terug genomen. Mooi om te zien dat Chantal weer lekker op dreef was en dat onze Deense aanwinst Jasmin zich prima aanpast.

HS2- HaStu 17-26

De mannen gaan een lastige competitie tegemoet. De eerste helft bleken wij niet opgewassen tegen het jeugdige en sterk spelende HaStu. In een betere tweede helft kwamen wij wat beter uit de verf en werden wij zelfs winnaar. Keeper Michel kreeg veel te verwerken, maar deed dat zeker naar behoren en Wouter en Leon kwamen gelukkig wat los en scoorden.

HJB-UGHV  (forse overwinning Reehorst)

Wij mogen trots zijn op onze boys van de HJB. In een hoog tempo met veel akties en fel verdedigen kregen de Ulftenaren geen schijn van kans. Het keeperswerk van Serray is degelijk en de acties van de supersnelle “zoef”Jesper vond ik prachtig om te zien. Heel sterk is het optreden van Dennis van Zetten en Brandon naar de cirkel toe. Joost weet daar wel raad mee. Ik vond Freek prima spelen op de rechterhoek en hij gaat zeker nog doelpunten maken dit seizoen. Het teamwork was goed verzorgd, de hoeken kunnen nog iets beter benut worden, dan komen er nog veel meer kansen voor de opbouwers.

D Jeugd- Minerva ( 10-4)

Voor zulke wedstrijden kom ik op mijn fiets naar De Reehorst. Hele leuke wedstrijd, met veel loopwerk van Sander en Daan, fraaie breaks die vooral in het begin op de goede keeper van de tegenpartij strandden en veel publiek dat enorm genoot van jullie inzet. Ik zag Iris een doelpunt maken en een trukje doen wat zij van haar broertje had geleerd.

Duiven C3-  Reehorst C 2  (9-16)

Dit compleet nieuwe team scoorde vorige week  2 doelpunten en vandaag 9 stuks. Er was zelfs een voordelige ruststand, maar de tweede helft kregen wij een lichte terugslag. De zes doelpunten van Thomas kostte mij een consumptie, want in een overmoedige bui had ik zaterdagavond Thomas toegezegd dat hij bij 5 doelpunten een versnapering tegemoet kon zien. Het werden er 6…. Demi Prins en Robin Kars maakten hun debuut in de C 2

HJA: Tyfoon-Reehorst: Monsterzege 3-43

Een zeer grote overwinning helemaal in Hattem behaald. Dit zijn zeker mooie wedstrijden voor de jongere HJA spelers, want die hebben het vorig jaar een hele zware competitie achter de kiezen. Voor sommige wordt het wellicht iets te gemakkelijk?
HJA staat meteen aan kop door dit resultaat.

Resume:

Dames senioren, Gemengd C 1 – D jeugd  en de HJA en B staan ongeslagen aan kop en dat geldt ook voor de DJA, die dit weekend niet in actie kwamen.