Samenvatting wedstrijden Reehorst 6 november

Heren 1 werd geslacht in Den Haag, er was zelfs geen ontzag voor Don Leo. De 32-13 nederlaag behoeft verder weinig toelichting. HS2 coach Linette was daarentegen zeer opgetogen over het 18-18 gelijke spel en daarmee verlaten onze mannen de laatste plaats.

Het eerste punt bij de heren senioren 2 is binnen en coach Linette was dan ook bijzonder tevreden. Ons reserveteam stond zo ongeveer de hele wedstrijd achter, maar op het laatst werd er een fel bevochten punt binnen gehaald.

Dames senioren wint wederom met 14-19 en een twitter van Paul van Noesel vertelt mij dat de DJA in de laatste seconden voor de eerste keer voorkwamen. Tactisch dus goed gespeeld…

De jongens B moesten om half 5 klaar staan om te handballen in Huissen.
Het was een sportieve wedstrijd met een ruststand van 7-8 in het voordeel van Reehorst.
De 2e helft was niet geconcentreerd waardoor veel kansen niet werden benut.
Toch wisten ze de winst binnen te slepen en hebben ze verdiend gewonnen met 11-14.

De HJA gaat na een vette overwinning op Erica (7-30)glansrijk aan kop en als Yaniek van Montfort en Sjoerd Venendaal tot volgende week heel blijven, mogen zij hun opwachting maken in de NHV Bekerwedstrijd tussen HV Reehorst en Fortissimo op donderdag 17 november en eigen hal. Komt dat zien!!

Ik heb geen zicht op de C en D jeugd, maar ik ga ervan uit dat C1 de punten weer in eigen huis heeft weten te houden en de C jeugd deze punten aan de tegenstander moest laten.

Zaterdagavond handbalavond in De Reehorst met onze dames senioren tegen FBC-2 (altijd gevaarlijk) en heren 1 tegen Achilles uit Apeldoorn een ijzersterke tegenstander.