Samenvatting wedstrijden Reehorst 30 oktober

OBW C 1 – C2 Reehorst

De C 1 dames van OBW waren een stukje beter dan ons vrijwel nieuwe team. OBW schoot echt scherper en er zat wat meer beweging in. Robin maakte zijn eerste doelpunt en dat smaakt naar meer. Het keepen bij Reehorst ging prima. Wij gaan gewoon door op deze weg en dan komt het allemaal goed.

HJB-Reflex:  flinke winst Reehorst boys

Onze boys waren veeeel beter dan Reflex en dan is het lastig om een goede beoordeling te geven. Keeper Seray kreeg het er koud van. Luc scoorde uiteindelijk na 5 pogingen door de benen van de keeper en dus luid applaus van de tribune.

HJA- Apollo (26-9)

Onze A boys hebben stevig uitgehaald in de wedstrijd tegen medekoploper Apollo en zijn daardoor de nummer 1. Onze hoekspelers werden steeds vrijgespeeld en dan is het voor Sjoerd een koud kunstje te scoren. Wat springt die jongen hoog!  Zeker het vermelden waard de break van Yaniek, hoog opspringen om te scoren en in zijn ooghoeken nog net Roy bedienen die prima was meegelopen. Een fraai staaltje van teamwork. Goed keeperswerk van Jeffrey en het altijd weer sjouwen, slopen en scoren van Sytse ik geniet er altijd van als ik zulke gasten zie buffelen. De bal die Elian erin schoot heb ik geklokt en das pakweg 120 km per uur. Trouwens die van Dylon mogen er ook zijn, die kon ik niet berekenen.
Ik ben blij dat ik jongens als Roan en Matthijs ook aan het werk zag, juist deze competitie is voor hun de gelegenheid zich te laten zien.

Reehorst-Huissen (9-6)

Ik kan kort zijn over de eerste helft na een tussenstand van 1-1 ( Ajax-Feyenoord?) en 2-4 bij rust kwamen onze ladies eindelijk los. Via 5-5 leken de Huissense dames het scoren bijna verleerd en kon Reehorst naar een 9-6 eindstand. Reehorst gaat in ieder geval mede aan kop en wij gaan eens kijken hoe dat de komende weken verder gaat.

HS2 – Erica ’76 (18-22)

Zowel heren 1 en 2 gaan dit jaar een forse uitdaging tegemoet. Erica toonde zich net wat schotvaardiger.  Ik noteerde vele stops van Jeffrey die samen met Michel het doel verdedigde.
Jammer van de rode kaart van Michael, twee minuten was wel voldoende gestraft geweest. Het blijft vol risico, als de tegenstander in de break ligt en je wilt nog net de bal wegtikken.
Volgende week is Blauw-Wit in Ede te gast en dan gaan de mannen gewoon voor twee punkten.