Samenvatting eerste wedstrijd 2016

Jongens C pakken de eerste punten van 2016

Reehorst-HCW : 12-3

Slechts één wedstrijd dit weekend geprogrammeerd, maar wel de juiste tegenstander niet heel zwaar waardoor alle boys lekker konden handballen.  
Wij hadden mooi de tijd om een uitgebreide warming up te doen, zodat wij goed wakker waren na het oliebollenweekend.

Bartosz was nog onderweg uit Polen en dus speelden wij met vier wissels. De coach kon mooi doorwisselen en meerdere spelers op diverse plaatsen inzetten, dat is goed voor het leerproces.

Seppe en Sander blonken uit op de beide hoeken en zorgden voor verrassende acties, zij kwamen of zelf tot scoren of zoals Sander kregen een terechte zeven meter mee.

Joris was zoals altijd enorm actief met verdedigen, zijn tegenstander kwam er gewoon niet aan te pas en Marijn mocht deze keer als cirkelspeler fungeren, een lastige positie, die heel veel training vergt.

Linkshander Lars brak in de tweede helft door op de linkeropbouw en scoorde heel fraai en de andere lefthander Jesse mocht de rechteropbouw positie innemen en later de M/O ( middenopbouw).

Stijn en Ruben speelden een prima wedstrijd, dan weer ingetogen dan weer het gas op de pedalen en ook scores en Danny en Wouter waren actief op de cirkel en later als opbouwer ( Wouter). Wouter zou de eerste strafworp nemen en deed dat overtuigend en breaks lopen kun je ook rustig aan Niels en Wouter overlaten, een koud kunstje zo te zien.

Al met al een goede start van het sportieve jaar 2016 en a.s. donderdag oliebollentoernooi, dus vaders en moeders opgelet ,  deze boys worden steeds sterker! Reehorst nu weer even op de vierde plek!