Samenvatting 6 en 7 februari 2015

Zaterdag
De mannen van HV Reehorst hebben zich keurig hersteld van de nederlaag van vorige week. In Gaanderen won de Edese handbalformatie met 23-29.
Bij afwezigheid van coach Arthur Matosjan lag de eindverantwoordelijkheid bij Paul van Noesel, die de mannen meteen goed neerzette.  In de verdediging werd het middenblok gevormd door Sytse Kamminga en Erik van Setten en aanvallend kwamen er belangrijke impulsen van rechteropbouwer Jeroen Schoonewille en op links Jos Boers. Middenopbouwer Yaniek van Montfort fungeerde als spelverdeler en dat ging hem zaterdagavond prima af.
De volgende wedstrijd is pas zaterdag 28 februari in Ede en dan komt kampioenskanidaat  Huissen op bezoek.

Zondag
De wedstrijd van de D1 tegen Huissen was niet echt leuk. Het is duidelijk dat met name de jongens van Reehorst het niveau van deze competitie zijn ontstegen.  Daardoor krijg je wedstrijden die vooral in fysiek opzicht niet zonder risico zijn, blessures e.d. liggen dan op de loer. Reehorst veel sterker en de TC dient dan ook heel goed in te schatten, wat het volgend seizoen de beste opties zijn voor alle spelers en speelsters.

Jongens C-UDI’96
Udi speelde meer als team en maakte minder afspeelfouten.  Roy keepte prima, maar ook zijn collega bij UDI was in goede doen. UDI dus de hele wedstrijd iets beter en zij wonnen dan ook terecht.

Via de twitter vernemen wij dat de meisjes C een ruime overwinning hebben geboekt, gevolgd door een iets minder ruime winstpartij van onze dames senioren, die nog steeds op kampioenskoers liggen.

De heren A hadden het volgens verwachting lastig in de uitbeurt bij Gazellen en ik verneem dat Luc wat geblesseerd is geraakt. Ik hoop dat het allemaal meevalt, gelukkig is er volgend weekend een snipperdag en die week daarop ook. Dus effe uitblazen en lekker trainen bij Oriol.

A.s. donderdag om 19:30 uur een fotoshoot met alle leden en vrijwilligers in de nieuwe trainingspakken en om 20:15 de dames recreanten in De Reehorst tegen Swift Arnhem.