Samenvatting 6 en 7 december 2014

Zaterdag 6 december

HaStu-3 – HV Reehorst: 8-18 (dames senioren)
Sinterklaas was al op de weg terug en onze dames gaven dan ook geen kadootjes weg dus de twee punten werden gewoon meegenomen naar Ede. Onze correspondente meldde nog wel dat er heel veel kansen werden gemist, dus dat is een goede les voor komende zaterdagavond, want dan komt medekoploper Loo naar Ede. Loo staat eerste met vier doelpunten voorsprong!

Zondag 7 december

De heren A jeugd speelde vorige week een geweldige wedstrijd in Huissen (26-26)  en leek ook zondag tegen Gazellen goed op weg, maar in de tweede helft kwam de man met de hamer langs. Teveel individueel spel en een opbouwrij die teveel  naar de cirkel van de tegenpartij neigde, was duidelijk teveel van het goede en Reehorst leed een fikse nederlaag.

D 1 en D 2: wonnen beiden hun wedstrijden. D1 is duidelijk te sterk voor deze poule en ik ben benieuwd of het NHV in de winterstop een andere indeling gaat hanteren.
D2 speelde thuis met 7-2, met Jochem als debutant, natuurlijk leuk als je de eerste wedstrijd wint.

Heren senioren: HaStu-2  – HV Reehorst : 32-20
Grote nederlaag tegen een team met twee boomlange opbouwers, die niet te verdedigen waren. Reehorst dus kanonnenvoer, snel vergeten en door naar a.s. zaterdagavond tegen UDI’96.

De Jongens C speelde uit tegen Udi’96 en wonnen toch heel knap met 19-20. Een fraaie uitslag, waarmee de tweede plaats in de competitie werd bevestigd. Goed gedaan en volgende week spelen jullie in de Peppel en dan ga ik zeker kijken!  Jullie ook?

Meisjes C  speelde om de bovenste plekken, maar kwam toch wat tekort. (7-10). Volgende week kans op herstel tegen Gazellen, ook in De Peppel.

Maandagavond 8 december jaarvergadering zaal open om 19.45 uur en de koffie staat klaar!