Samenvatting 31 januari en 1 februari 2015

Donderdag 29 januari
De Reehorst Fanshop draaide op volle toeren, de tassen, sokken en trainingspakken vlogen over de toonbank. De dames recreanten winnen van Huissen, dat ondanks bart weer toch gekomen zijn.

Zaterdag 31 januari
Meisjes C : Reehorst-Grol : 15-7
Ruime overwinning voor onze meiden, die al snel tot fraaie doelpunten kwamen door goed te timen met instarten. Later werd de wedstrijd wat rommelig, maar Reehorst bleef de betere ploeg en doen nog prettig mee om de bovenste plaatsen.

Mannen:  Reehorst-Swift Arnhem-3 :  25-30
Wie gehoopt had op een mooie handbalwedstrijd, na het uitdelen van kleding, tassen enz kwam bedrogen uit. Reehorst speelde een van z’n slechtste eerste helften sinds lange tijd. De opbouw was niet goed verzorgd, de vrije kansen vanaf de cirkel werden niet benut, kortom het was een chaos.
De tweede helft liep wat beter, maar op het moment dat er nog kansen waren bij een 23-26 achterstand, die eerder nog acht punten bedroeg, sloeg de totale onmacht weer toe. Reehorst moet nu oppassen niet in de rest van het seizoen gepiepeld te worden. Duidelijk was het gemis van Dylan Mackaay, die een paar weken geleden zo onfortuinlijk ten val kwam dat hij de rest van het seizoen uitgeschakeld is. Zijn schotkracht kon niet worden opgevangen. Alle hens aan dek voor de volgende weken!
 
Zondag 1 februari

D2 : Reehorst2-Quintus :
Flinke nederlaag voor ons D2 team, komende week gewoon verder gaan met trainen en plezier maken.

Heren A jeugd: Reehorst-Huissen 26-29
De HJA met maar 7 spelers spelen een zware competitie. De derde wedstrijd tegen Huissen in deze competitie werd een gelijk opgaande strijd. Met een hardwerkende verdediging en goed opgezette  aanvallen was het een aantrekkelijke wedstrijd voor het publiek.  Hieruit blijkt dat er echt vooruitgang zit in dit team, dat nu toch echt aan het fysieke handbal van heren A junioren gaan wennen. Klasse.

Reflex-Reehorst Jongens C : 17-19
Deze competitie begint zo langzamerhand naar een climax toe te groeien. In januari wonnen de jongens van Achilles, de gedoodverfde kampioenskandidaat, daarna moeizaam uit in Huissen en ook dit weekend was het weer raak uitwinst bij Reflex 17-19. Het gaat dus steeds lastiger worden, maar dat geldt ook voor die gasten uit Apeldoorn. Komend weekend staat de topper tegen UDI’96 op het programma dus de hal loopt weer vol.  Op 22 maart spelen zij uit in Apeldoorn, het zou mooi zijn als de beste dan wint en ook kampioen gaat worden.