Samenvatting 3 en 4 januari 2015

Dinsdag 6 januari geen training ivm voetbalfinales SDS toernooi!

Op vrijdag 2 januari 2015
Opende Paul van Noesel namens het bestuur het jaar 2015 met een voor beschouwing op het komende jaar. Uitstraling en trots op handbal en natuurlijk de technische uitgangspunten waarop wij willen handballen zoals techniek-snelheid en effectiviteit worden door Paul benadrukt.  Het bestuur wil snel actie en a.s. donderdag al kunnen alle leden, recreanten, scheidsrechters, medewerkers schoolhandbal hun aangeboden trainingspak komen passen!

Zondag 4 januari
De harde kern ging er eens goed voor zitten, want eerst mocht de D2 jeugd hun wedstrijd spelen tegen Grol . De wedstrijd ging goeddeels gelijk op, maar in de tweede helft waren onze d tjes net wat effectiever en zo werden de eerste twee punten van dit jaar gepakt.

De D1 wint uit van AAC met grote cijfers, dankzij snel en gevarieerd aanvalsspel waarbij iedereen een doelpunt maakte.

Heren A jeugd:  Reehorst-Erix ( 35-19)
Onze jongens waren goed voorbereid, immers deze tegenstander was te pakken. Daar komt bij dat ook zij binnenkort in een nieuwe outfit rondlopen in en buiten de sporthal en dan wil je ook iets terugdoen en dat doe je dan door goed te handballen.
Met een debutant Roy in het doel vlogen de ballen er links en rechts in, waarbij Reehorst al snel hun technisch overwicht uitbuitten. Fraaie combinaties, overgangen en wisseltjes en niet te vergeten het fraaie cirkelspel van Luc het zag er allemaal prima uit. Op het moment dat Roy ballen ging stoppen ( ook uit een break) ging het verschil in doelpunten snel oplopen richting 10.
Na rust werd er geen gas teruggenomen en beide teams gingen vol op de aanval. Felle duels werden uitgevochten, echter steeds op sportieve wijze.
 
Heren senioren:  Erica ’76- Reehorst 26-23
Reehorst heeft opnieuw grote moeite in een uitwedstrijd tot aanvaardbaar spel te komen. Gewoon eens keihard trainen met z’n allen kan een oplossing zijn.