Samenvatting 29 maart 2015

Vrouwenteam HV Reehorst verliezen titelstrijd

Zondag : Duiven Triominos sporthal:
Loo-HV Reehorst: 23-16
Het jeugdige vrouwenteam van HV Reehorst keek de ogen uit in deze fraaie topsporthal in Duiven. Bijkans heel het dorp Loo was uitgelopen voor de beslissende wedstrijd voor promotie naar de tweede klasse. Beide teams zijn al geruime tijd ongeslagen en de spanning was in alle hoeken en gaten voelbaar.
De dames van Loo gingen daar het beste mee om. Binnen een kwartier leidden zij met 4-1 en Reehorst deed bijna alles verkeerd wat er verkeerd kan gaan. Te weinig beweging, de paal en lat werden drie keer geraakt en tot overmaat van ramp werden er de nodige strafworpen gemist. Na een ruststand 12-7 probeerden de Edesen nog van alles om het tij te keren, maar het verschil bleek te groot. Reehorst dat door een groot legioen werd gesteund verloor uiteindelijk van een doeltreffender tegenstander en kan terugzien op een uitstekend seizoen. Dit team o.l.v. coach Ben Nihof en trainer Tillmann Scheider kan volgend seizoen mogelijk enige versterkingen tegemoet zien, waardoor de kansen op een stabiel volgend seizoen stijgen. De laatste wedstrijd van dit team is op zaterdagavond 11 april.
 
Heren senioren: UDI’96-2  :  HV Reehorst : 14-23
Reehorst was van meet af aan de bovenliggende partij en won inmiddels de vijfde achtereenvolgende wedstrijd.
Veel acties waren echter individueel en wat minder als team en dat is altijd jammer. Opvallende scores waren er van Jeroen Schoonewille. De mannen van coach Arthur Matosjan spelen op zaterdagavond 11 april hun laatste wedstrijd van dit seizoen.

Jongens C jeugd: Reehorst-Huissen: 22-16
Onze jongens speelden een prima wedstrijd met veel beweging en stevige doelpunten vanuit de opbouwposities.  Maar ook vanuit de beide hoeken en cirkel werd er regelmatig gescoord.
De competitie zit erop, maar er volgt nog een bijzonder leuk nagerecht, want Reehorst neemt deel aan de kampioenschappen breedtesport in het Brabantse Boekel in April.

De meisjes C wonnen ruim bij Gazellen in Doetichem, kunnen ook terugzien op een heel goed seizoen en komen op zondag 12 april in Ede in actie en dan is het “rode” legioen er ook weer bij!