Samenvatting 25 en 26 oktober 2014

Zaterdagavond 25 oktober

Er waren dit weekend slechts 5 wedstrijden voor de Reehorst teams, waarvan er een als “friendly” werd gespeeld ivm het terugtrekken van de heren van E&A.

Ons D2 team scoorde er flink op los, maar tegenstander Swift toch iets meer, leuke en zeker leerzame wedstrijd, die met een 12-20 eindstand eindigde. Leuk dat er vooraf nog een hapje drankje werd gedaan!

Heren senioren 1:3

Daarna was het de beurt aan de heren senioren. Met steun van het “ouderenfonds” werd het toch nog een gelijkopgaand duel, dat door team 1 nipt werd gewonnen. De scheidsrechter van dienst floot 9 seconden te vroeg af en deze wedstrijd wordt later dit seizoen geheel volgens de reglementen overgespeeld, naar verluidt ook aan de bar. Wordt dus vervolgd.

Zonder gekheid, de mannen van Reehorst gaan eigenlijk nu pas beginnen, want de enige competitiewedstrijd in Apeldoorn werd gewonnen en daarna moesten zij het doen met friendly’s tegen Celeritas en heren-3 van Reehorst.

Langzamerhand wordt dit team gecompleteerd en kunnen zij vol gas geven de komende weken. De late start komt Reehorst eigenlijk wel goed uit.

 

Zondag 26 oktober

De D1 jeugd won ook haar/zijn tweede competitiewedstrijd nu in Dieren, volgens de reporter wonnen zij door juist dat extra uurtje slaap. Komende zondag zijn zij te bewonderen in Ede om 11.00 uur, dus kijktip!

De heren A jeugd blijft mijn aandacht houden, dat zal wel het hele seizoen doorgaan. Met hulp van Wouter en toestemming van E & O, togen zij naar het verre Emmen. Wouter vertelde mij dat hij het best naar zin had, eerste helft gekeept en daarna gespeeld.. De einduitslag van 35-21 is zeker niet verkeerd. Nu maar hopen dat zich snel een nieuwe keeper meldt.

A.s zondag spelen zij in Ede tegen Unitas ( Rolde) en ik verwacht een leuke wedstrijd tegen deze jongens!

De jongens C ondernamen ook een wereldreis en wonnen in Borne met niet minder dan 17-26, zijn nog steeds ongeslagen en komend weekend lekker in de eigen sporthal Reehorst tegen UGHV. Dat wordt een mooie pot handbal!

 

Donderdag 30 oktober:  Sporthal De Reehorst aanvang 20.00 uur

Dames Reehorst/Centauri  vs  Celeritas Bunnik