Samenvatting 22 en 23 november 2014

De week begon uitstekend voor de heren senioren, die hun inhaalwedstrijd in Arnhem tegen Swift-3 overtuigend wonnen. Op dinsdag wonnen de dames recreanten bij  Groessen ( maar zij spelen alleen voor het plezier) en na twee pittige trainingsavonden konden wij genieten van goed handbal in een prettige ambiance op:

Zaterdag  22 november:

Veel  belangstelling op de tribune in De Reehorst, want niet minder dan drie jeugdteams zouden aantreden op de zaterdagavond.

D2 kwamen in het veld tegen Achilles uit Apeldoorn en die brengen altijd sterke teams op de been.

Onze d’tjes deden hun uiterste best, maar waren eenvoudig niet opgewassen tegen dit sterke jongens team. Gelukkig stonden die jongens regelmatig in de cirkel, die bij ons groen is en in Apeldoorn zwart, waardoor de score niet nog hoger uitviel.

Meisjes C: Reehorst-Pacelli : Zij zijn zo zwak of zijn wij zo goed?  De grote overwinning op Pacelli laat onverlet dat de meiden van coach Paul steeds weer handballende oplossingen wisten te vinden. Veel bewegen en instarten ook zonder bal zijn belangrijke ingrediënten voor het handbalspel en daar kon het talrijke publiek zeker van genieten. 26-5 staat wel!

De jongens C werden vorige week in Apeldoorn onder de voet gelopen, maar  herstelden zich prima tegen Huissen. 32-13 is een grote uitslag en voor onze C boys betekent dat opgaan voor de tweede plek in de competitie. Of krijgen zij het voor elkaar om Achilles thuis te pakken? Op 18 januari kunnen wij het zien, wel in sporthal De Peppel!

Zondag  23 november:

Dames senioren Vios-Reehorst: 16-29

Na een moeizame start in de eerste helft (russtand 10-10), werden de remmen in de 2de helft losgegooid en 19! keer doel getroffen en uiteindelijk een ruime overwinning in het verre Beltrum.

Onze heren A speelt verdienstelijk maar kan het niet bolwerken tegen het sterke Achilles en verliest in Apeldoorn met 34-24.

Deze week:

Schoolhandbaltrainingen in Bennekom en in Ede ( De Bongerd)en Uniek en Zuiderpoort en vrijdag Het Streek!

A.s. donderdag aanvang 20.00 uur Dames Recreanten Reehorst-Angeren