Samenvatting 20 en 21 december 2014

Zaterdag 20 dec

UGHV-Reehorst ( jongens C) 21-25
Onze C boys reden met slechts 1 wissel naar Ulft, dat op de ranglijst vlak onder Reehorst geparkeerd staat en daar zal het ook nog wel even blijven staan, want de beide punten werden naar Ede meegenomen.
Zonder de beide linkshanders was het wennen, maar het team pakte UGHV meteen goed aan en de scores worden steeds meer verdeeld over alle spelers, dat is winst in de breedte.
Reehort gaat dus de Kerst in met een fraaie tweede plek, gaat steeds beter handballen en kan met vertrouwen de tweede helft van et seizoen in gaan.

Zondag 21 december

OBW-4- Reehorst dames senioren: 14-19?
Reehorst pakte de draad goed op en won verdiend in Zevenaar, overigens zonder wissels. Voor de combinatie Reehorst-Centauri is de eerste helft van het seinzoen, toch zeer succesvol geweest, want er werd slechts een keer nipt verloren. Ook hier een tweede plek, maar wellicht zit er nog meer in.

Mannen eerste klasse OBW-Reehorst 22-19
Zoals gevreesd onbenullig hard spelend OBW dat in de eerste helft al 5 x 2 minuten straf kreeg, waar ook makkelijk zeker een keer een rode kaart gegeven had kunnen worden. Jeffrey keepte geweldig en Reehorst bleef gedurende de hele eerste helft aan de goede kant van de score.
Na rust kwamen de Edenaren in de problemen, mede vanwege het missen van wat kansen en gebrek aan voldoende wisselmogelijkheden voor de opbouwrij. Zowel Jeroen Schoonewille als Dylan Mackaay ontbraken en dat brak Reehorst de laatst 10 minuten op. Vervelende wedstrijd, geen reclame voor handbal en snel vergeten!

Meisjes C winnen zeer ruim van Swift en kunnen zich de tweede helft richten op plek 2 of met een tandje extra erbij nog op 1?

De heren junioren A speelden vandaag in het verre Rolde en verloren met 31-16, maar hulde voor spelers en leiding en ouders, die hun kids onvoorwaardelijk steunen. Op 4 januari spelen zij weer thuis tegen Erix en dat biedt kansen op de eerste thuisoverwinning!
  
Op maandag 29 december van 19.00-20.00 trainen in clinic vorm voor de jeugdteams, daarna de dames en heren senioren.
Op vrijdag 2 januari het overbekende supersonische OLIEBOLLENTOERNOOI met FEESTAVOND, dus volg de site!