Samenvatting 15 maart 2015

Donderdag 12 maart:
Onze dames recreanten wonnen voor de negende keer en staan nog steeds keurig bovenaan met 19 uit 10.

Zondag 15 maart in Ede:
Onze D2 pakte vandaag de volle winst tegen Blauw-Wit. De 5-3 overwinning, was het resultaat van veel loopwerk, soms raak schieten, dan weer hoog over en net naast. De beide keepers waren op dreef!

Meisjes C : Reehorst-Angeren 17-10
Altijd weer een pittige wedstrijd, leuk om te zien! Lotte kreeg extra aandacht van de verdediging en dat betekent dat de overige teamleden veel moeten bewegen, instarten, vrijlopen enz enz.  De eerste helft verliep wel wat moeizaam, maar de tweede helft was toch voor de speelsters olv coach Paul. Door dit resultaat is de tweede plek goed in zicht, maar volgende week spelen jullie in Huissen de kampioenswedstrijd van Huissen, dat nog ongeslagen is. Of gaan jullie dat feestje nog effe verstoren, zoals de heren-1 een paar weken geleden?

Jongens C: Reehorst-Duiven: 29-15
Een stevige uitslag wel een beetje volgens de stand van de ranglijst. Volgende week spelen jullie in Apeldoorn tegen de mogelijke kampioen Achilles. Bereid je goed voor en maak er een mooie wedstrijd van echt om te genieten!

Lichtenvoorde:
Heren A jeugd: Erix-Reehorst 20-20
Leuke gelijkopgaande wedstrijd, waar Reehorst toch een puntje heeft laten liggen. De Edese boys waren steeds wat beter en stonden gedurende de wedstrijd 3-4 doelpunten voor, maar konden deze wedstrijd net niet helemaal over de streep trekken. Met dank aan Tillmann, die deze keer de hele wedstrijd coachte en daarna nog als een speer naar de dames seniorenwedstrijd in Ulft reed, ten einde daar te assisteren! Klasse!

Heren senioren: Erix-Reehorst 30-36
De derde overwinning op rij! Voor beide teams stond er eigenlijk niets meer op het spel, hoewel de Edenaren nog slechts vier punten achter koploper Huissen staan. Helaas is dit niet meer te overbruggen. Reehorst en Erix maakten er een doelpuntrijke wedstrijd van en hanteerden vrij “open “ verdedigingen.
A.s. zaterdag is er weer een echte Reehorst handbalavond en dan spelen de mannen van coach Matosjan tegen de nummer 2, HaStu uit Nijmegen. Van deze studenten werd de eerste wedstrijd flink van verloren, dus er valt iets goed te maken.

Ulft: UGHV-2  tegen Reehorst: 13-24
Ruime overwinning van Reehorst en daarmee stevent dit team af op een allesbeslissende wedstrijd over twee weken bij Loo. Eerst a.s. zaterdag nog van HaStu winnen.