Samenvatting 15 en 16 november 2014

Heren senioren verloren deels onterecht met 27-22 in Huissen in een wedstrijd die vooral in de tweede helft te hard werd. Zie verslag op Ede Stad.nl http://tinyurl.com/pjex88g

Zondag 16 november:

Reehorst D1 -Duiven D1 ( 12-11)

Bloedstollend spannend deze schitterende wedstrijd, waarbij de Reehorst kids niet helemaal goed uit de startblokken kwamen en zelfs drie doelpunten achter kwamen. Echter de draad werd weer opgepakt en bij rust was de wedstrijd in evenwicht. De tweede helft werd er fel voor de winst gestreden, somt net iets over het randje en voor beide teams werd een 2 minuten straf gegeven, plus 7 meter, die hoort er nu eenmaal bij als in scoringspositie staat. Reehorst net een puntje beter, maar voor de trainers is er werk aan de winkel, want “second dribbels”  en bij een 7 meter met de voeten flink over de lijn stappen, dat kan natuurlijk niet na zoveel trainingen…

Heren A jeugd: Reehorst-UDI’96:  23-26

Ook onze heren A jeugd kwam moeizaam op gang ( 1-5) maar met Wouter in het doel en de nodige fraaie aanvallen, kwamen zij toch dichterbij. UDI’96 is net iets verder dan de Reehorst boys, maar de wedstrijd bleef toch boeien. Door zoveel mogelijk van deze wedstrijden te spelen wordt je uiteindelijk toch beter.

Uitwedstrijden:

Onze dames senioren moesten naar Gazellen en melden een grote overwinning, ondanks dat er geen wissels waren. Goed gedaan meiden!

De meisjes C boeken weer een mooie overwinning in Hengelo Gld van 6:14 op Quintus, maar hadden hier met meer beweging nog meer uit kunnen halen.

De D2 speelt uit in het verre Winterswijk, helaas zonder Lieke, die haar pink brak tijden de training van afgelopen donderdag. Beterschap!

Morgenavond speelt heren-1 uit tegen Swift de inhaalwedstrijd en dinsdag is er nog een Dames Recreantenwedstrijd in Duiven, succes gewenst!

A.s. dinsdag en donderdag zijn er schoolhandbaltrainingen in Bennekom en Ede o.a. de Prinsenakker en de Calluna