Samenvatting 1 en 2 november 2014

Zaterdag 1 november:
Swift Arnhem-3  vs Heren 1 Reehorst :  S.N.O.
Deze afkorting staat voor Scheidsrechter Niet Opgekomen. Helaas is het NHV niet in staat de scheidsrechters in de eerste klasse afdeling te managen. Voor je het weet wordt er iemand van de tribune geplukt, daarom werd er 2 x 20 minuten “friendly” gespeeld. Reehorst dus nog steeds ongeslagen 1 gespeeld en 2 punten. Dus 100 %
 
Zondag 2 november in De Reehorst:
Het beste nieuws bij onze D1 was de terugkeer van Sander, na zijn armbreuk van vorige maand. Het team is weer compleet en dat was goed te merken, de kids hadden er plezier in. Dat het  18-1 is meegenomen, maar er kan nog wel het e.e.a. verbeterd worden o.a. sneller met elkaar aanspelen, minder tippen enz.

Heren A Jeugd:  HV Reehorst-PK/Unitas (24-27)
Een tien met een griffel voor de  sportiviteit van deze wedstrijd, die door scheidsrechter Martijn prima werd gefloten. Unitas beschikte over twee goede keepers en een van hen  mocht bij Reehorst onder de lat. Van deze samenwerking word ik heel blij en onze jongens konden dan ook vrij-uit spelen. In het begin lukte het simpelweg niet en stond na een minuut of zeven een 2-7 achterstand op het bord, maar daarna herpakten onze jongens zich op  indrukwekkende wijze. Jason en Sebas fraai uit de hoek (3-7) en Luc scoorde een gave hattrick (6-8) en Laurens kwam ook sterk door. De mooiste goal was zeker voor Luc, want in de laatste seconde van de eerste helft knalde hij de bal in een keer laag in de hoek 9-12
Na rust wisselden de keepers en die bleven hun werk doen op hoog niveau. Reehorst dreigde even langszij te komen door Luc en Kerem en Chris ( wat een goede wedstrijd speelde hij) 13-14!  Unitas versnelde en Stefan antwoordde (14-17). Luc bleef scoren en Sebas wederom sterk uit de hoek 19-23. Het slotaccoord was voor Jason, Laurens en “Man of the Match” Luc Lourens die de eindstand op 24-27 bepaalden.  Het publiek heeft genoten en sponsor Cees Jooren zal ook blij zijn, jullie speelden in de JOBU shirts en hebben de kleuren van het shirt met verve verdedigd!

Jongens C:  HV Reehorst-UGHV: 14-12
Spannende en gelijkopgaande wedstrijd, die pas in de laatste minuten beslist werd. Het mooie van deze wedstrijd is dat linkshander Lars vlak voor tijd de winnende treffer maakte, nadat hij al een paar keer gevaarlijk dicht bij een doelpunt was geweest. Natuurlijk scheelt het als je Stefan erbij hebt, die nog amper bekomen van zijn HJA wedstrijd kon spelen en een kanon als Robin in de vuurlinie hebt, de keeper van UGHV heeft zeker een dappere wedstrijd gekeept en talloze reddingen verricht en keeper Roy hield in de laatste tien minuten belangrijke schoten tegen. Kortom, hoe meer van deze wedstrijden hoe beter en scheidsrechter Mike liet die jongens lekker ballen. Kortom ik denk dat iedereen wel met plezier naar deze wedstrijd heeft gekeken!

D2 en meisjes C: volle winst  uit in Groenlo!!
Beide teams na een flinke reis door Oost Nederland winnen allebei. Hulde voor jullie inzet en niet te vergeten de chauffeurs.
Onze meisjes C pakken met 7-14 de tegenstander in en dat na een 6-1 achterstand na 15 min……na de lange reis moesten ze wennen aan de gummy-bal waarmee gespeeld werd en aan het feit dat ze meer tegenstand krijgen dan in de eerste competitiewedstrijden. De D2 jeugd won zeer verrassend met 5-7, ze speelden een TOP wedstrijd. Het team heeft zich (zonder wisselspelers) naar de overwinning weten te knokken!!