Reehorstdames komen puntje tekort.

Het eerste team word momenteel geplaagd door een blessuregolf. Zo moesten zij zaterdagavond zonder Charissa Gibbs en Loes Temme, die vorige wedstrijd haar pink gebroken heeft, vertrekken. Daarom trok coach Saskia van Oel haar handbalkleren weer aan, om indien nodig in te vallen. Gelukkig kon zij ook een beroep doen op Marjolein Cohen en A-juniore Mariella van Zetten.

Ondanks het gemis aan speelsters wisten de Edesen er een ware strijd van te maken. De verdediging stond als een huis en Anneke van Oel wist zowel vanaf de cirkel als vanaf de stip te scoren. De rust werd bereikt met een gering voordeel voor UGHV: 7-6.

In de tweede helft mondde de felheid van de Edese ploeg echter een aantal keren uit in praten tegen de scheidsrechter. Hier was de man niet van gediend en bestrafte het team vervolgens met een aantal dubieuze beslissingen tegen de rood-witten. Ondanks dat de zussen Melissa en Tatiana Jooren het net nog wel wisten te vinden, was het de thuisploeg die met 12-11 de punten wist te behalen.