Reehorst wint laatste thuiswedstrijd van Hercules (25-23)

De mannen van HV Reehorst kunnen met een tevreden gevoel terugblikken op het seizoen. Met nog een uitwedstrijd tegen Gemini uit Zoetermeer te gaan sloten de Edenaren het (thuis) seizoen af met een overwinning tegen middenmotor Hercules uit Rijswijk.

Reehorst startte voortvarend met doelpunten van Jeff de Quay, Mike vd Berg en Rob Bosman, maar verzuimde eigenlijk meteen al door te drukken (4-2). Daniel Laverman en Remco van Dijk deden wat terug, maar het was toch vooral keeper Gerard Haalboom die voorkwam dat Hercules toen al terugkwam in de strijd. De laatste paar minuten waren bar slecht, zodat er slechts een 11-10 ruststand op het scorebord stond.

In het begin van de tweede helft pakte Reehorst de draad weer op, met name Mike vd Berg was ongrijpbaar, scoorde drie keer achter elkaar en zag tot zijn verbazing de scheidsrechter een rode kaart trekken ivm een vermeende overtreding op een tegenstander die in de break lag.

De kwaliteit van de wedstrijd werd er niet beter op, ondanks twee doelpunten van De Quay en de wedstrijd werd opeens spannend op 22-22. Kevin Kettering (ook al niet echt op dreef) scoorde wellicht de belangrijkste treffer, waarna Robbert van Oel en de Quay de wedstrijd in veilige haven brachten.
Echte topscorers waren er niet, vijf spelers van Reehorst scoorden vier doelpunten.