Reehorst op dreef in Arnhem

Het Klaverbladtoernooi in Arnhem is een prima initiatief van ESCA en hun sponsor verzekeringsbedrijf Klaverblad.

De mannen van Reehorst-1 zijn inmiddels aan hun derde wedstrijd bezig en zonder overdrijving kan ik stellen dat zij de smaakmaker van het toernooi zijn. Snel, technisch en effectief handbal wordt voluit geetaleerd en de shoot-outs, waar alle wedstrijden mee beginnen worden voor de volle 100% benut.

Gisteravond werd ESCA het slachtoffer van de Edese dadendrang, waarbij keeper Bert eerst zelf zijn shoot-out benutte en vervolgens de eerste van ESCA onschadelijk maakte.

De wedstrijd begon voor Reehorst  met een 7-4 voorsprong en door een uitermate fraaie eerste twintig minuten verder uitgebouwd naar een ruime voorsprong bij rust. Reehorst kon zich zelfs permitteren met een “ Samba-achtige aanval”te spelen, zoals de de no-looking pass van Rob Bosman op Martijn de Wit en de onderscheppingen van Michael vd Berg, die weer helemaal op stoom was en 2x zijn 360 graden demonstreerde. De tweede helft werd e.e.a. voortgezet, zo werd Leon vrij voor de keeper gezet en hij rondde prima af en was onze Griek, Nickolaidis enorm op dreef, zelfs op de rechteropbouw! Daniel Laverman werd ook een aantal keren in stelling gebracht en speelde een prima wedstrijd.

Het toernooi wordt over twee weken voortgezet en op 2 juni zijn de kruisfinales en finale! en trainer Marco wil perse deze beker meenemen. De selectie is er sterk genoeg voor, getuige de 6 wissels op de bank, dus noteer vast deze datum.