Reehorst DS1- Wifi4All/Angeren DS1

Zaterdagavond namen onze dames het op tegen de dames uit Angeren, die op de derde plek staan. De opdracht van coach Ben Nihof was er een leuke pot van te maken en risico’s te durven nemen. Iets was in de eerste helft goed uitpakte. De scores gingen gelijk op en de ruststand was 5-6.

In de tweede helft ging er helaas veel mis. Penalty’s werden niet benut en de schoten op doel wilden er maar niet in. Angeren liep daardoor snel uit en won de wedstrijd met 9-18.

Het mooiste moment van de tweede helft was vijf minuten voor het eind, toen de scheidsrechter het spel stillegde voor een vooraf afgesproken keeperswissel. Evelien van Zetten, die al ruim 15 jaar bij Reehorst speelt, keepte haar laatste thuiswedstrijd. Na dit seizoen stopt ze met handballen en neemt Valerie van Londen het van haar over. Leo de Wit bedankte Evelien voor haar geweldige inspanning en namens het bestuur kreeg ze een bos bloemen en een cadeau overhandigd. In de kleedkamer kreeg ze van haar teamgenootjes nog een gepast cadeau, haar keepersshirt ingelijst. Evelien zal onder de lat gemist worden, maar met vijf handballende kinderen zullen we haar ook volgend seizoen vast nog in de Reehorst tegenkomen!

Doelpunten: Mariella 4, Lotte 2 en Sandra, Jamie-Lee en Kim 1.