Reehorst DS1- Grol

De dames begonnen zondagmiddag aan wat op papier een loodzware wedstrijd leek te worden. In Groenlo werd er tegen de dames van Grol verloren met 17-11 en in de thuiswedstrijd moesten onze dames het zonder wisselspeelsters doen. Geen gemakkelijke opgave dus. Coach Ben Nihof vroeg zijn dames er vooral het beste van te maken. En dat pakte erg goed uit!

Al snel werd de score geopend door Reehorst dankzij een afstandschot van Sandra. Grol probeerde op snelheid te spelen, omdat zij er natuurlijk gebruik van wilden maken dat de dames van Reehorst 60 minuten aan de bak moesten.  Maar Grol had het in de aanval niet makkelijk. Reehorst stond goed te verdedigen en ook Evelien stond een prima wedstrijd te keepen, waardoor zij de ballen er lang niet zo makkelijk in kregen als in Groenlo. Aanvallend speelden onze dames erg goed samen. Er werden mooie combinaties gespeeld en de kansen werden benut. De voorsprong werd niet uit handen gegeven en met een stand van 9-6 konden de dames even rusten.

Na de rust krikten ze de voorsprong nog aardig op en liepen ze uit tot 12-6. En toen sloeg de vermoeidheid toe. Grol probeerde hiervan te profiteren, maar gelukkig pepten de meiden zichzelf op en lieten zij tot het einde van de wedstrijd goed spel zien. Ze wonnen verrassend maar absoluut verdiend met 16-13! Coach Ben vertelde in de kleedkamer hoe ontzettend trots hij was. De meiden zaten vooral uitgeput voor zich uit te staren, maar toch kwam er bij iedereen wel een tevreden glimlach op het gezicht. Dat hebben ze toch ff mooi geflikt!

Doelpunten: Mariëlla 5, Sandra 4, Lotte 2, Kim 2, Jamie Lee 2, Ilse 1.