Reehorst dames winnen van Raalte

Het was aan de gezichten af te lezen. De opluchting en blijdschap waarmee de Edese handbalsters van het veld afliepen, sprak boekdelen: Eindelijk winst!
De stijgende lijn die de afgelopen wedstrijden al zichtbaar was, vertaalde zich nu ook eindelijk in de stand. Tijdens een inhaalwedstrijd versloeg Reehorst donderdagavond Raalte, de nummer drie van de tweede klasse, eenvoudig met 14-9.

Ondanks het feit dat de scherpte met schieten nog niet terug is, wist de thuisploeg in de eerste helft toch gestaag uit te lopen naar een 8-2 voorsprong, met name door enkele prachtige doelpunten van hoekspeelster Charissa Gibbs. Door wat verdedigingsfouten kwam Raalte voor rust nog dichterbij, maar een break out van youngster Mariëlla van Zetten bepaalde de ruststand op 9-4.
Het eerste kwartier van de tweede helft kwam er geen verandering in deze stand, daar beide teams niet tot scoren kwamen. Hierna herpakte Reehorst zich gelukkig en ging een tandje hoger spelen. De snelle aanvallen leverden enkele mooie doelpunten op, die helaas snel werden opgevolgd door tegendoelpunten van Raalte. Uiteindelijk bleven de punten met
14-9 echter in Ede.

Doelpunten Reehorst: Charissa Gibbs 5, Joyce Leuverink 3, Anneke van Oel 2, Loes Temme, Sandra van Zetten en Mariëlla van Zetten 1.