Reehorst dames verliezen goede wedstrijd

Ondanks het feit dat de handbalsters van Reehorst ook hun vierde wedstrijd op rij verloren zagen gaan, was er toch ruimte voor tevredenheid. Er was in Zevenaar tegen OBW hard geknokt en er stond weer een team. OBW won dan wel met 16-12, bij Reehorst werd dit niet als een groot verlies ervaren.
Volgens Loes Temme werd er voor elkaar gespeeld en met name in de verdediging werd er hard gewerkt. Het verlies lag volgens haar vooral in het feit dat de Edese speelsters nog wel eens falen in de afwerking. “We willen nog wel eens te snel afronden, waardoor er onzuiverheden ontstaan. Als we dat onder de knie kunnen krijgen, dan moet de balans eens voor ons de goede kant uitslaan”.
Na de ruststand van 8-6 in het voordeel van de thuisclub, ging de tweede helft volledig in dezelfde lijn als de eerste voort. Er werd over en weer gescoord, maar OBW zag toch kans enkele malen vaker de – overigens zeer goed keepende – Evelien van Zetten te passeren.
De Edesen hadden ondanks het verlies nog wel wat te vieren: Teambegeleidster en trouwe supporter Wil Jooren werd 50 jaar en hoewel ze liever een overwinning als cadeau had gehad, was ze toch blij met het mooie spel en spelplezier.