Overtuigende winst dames Reehorst

Wie als eerste naar de eindstand had gekeken, had ongetwijfeld twee keer met zijn ogen geknipperd om echt te geloven wat hij zag: Reehorst- Apollo: 22-7.

Trainer Robbert van Oel sprak in superlatieven:”Ik heb een fantastische handbalavond gehad, alles klopte, alle trainingsarbeid kwam eruit!”. Waar vooraf kansen werden geroken voor winst, werd na de rust een complete walk-over.

Reehorst begon gespannen aan de wedstrijd. De verdediging stond als een huis, maar aanvallend wilde het niet lukken afstand te nemen, ondanks enkele loepzuivere schoten van Melissa Jooren en Sandra van Zetten.  In deze fase van de wedstrijd speelde het team meer tegen zichzelf, dan tegen de opponent. Pas enkele minuten voor rust nam de thuisploeg afstand: 8-6

De speech in rusttijd van Van Oel deed het team echter ontwaken. De ploeg uit Wehl kreeg plotseling te maken met een ontketend Reehorst dat zowel lange aanvalssystemen uitspeelde als keer op keer de break-out. Alle door keepster Evelien van Zetten onderschepte ballen kwamen in handen van haar uitgelopen dochter Sandra of van Charissa Gibbs, die op fenomenale wijze werden afgerond. Apollo had helemaal niets meer in te brengen en wist de tweede helft nog maar een keer te scoren.
De wedstrijd werd na afloop in de kleedkamer gevierd alsof een kampioenschap behaald was en smaakte zeker naar meer!