Open training Henk Groener en Klauss Feldmann

Op woensdag 15 augustus geven Henk Groener en Klauss Feldmann een training aan de deelnemers van het handbalzomerkamp wat van 13 t/m 17 augustus wordt gehouden op het CIOS in Arnhem. Op deze training zijn alle geïnteresseerde trainers welkom om te komen kijken. Dit is uw kans om deze twee toptrainers een keer aan het werk te zien. Let op: het is geen bijscholing, alleen een open training. De deelnemers van het handbalzomerkamp zijn jongens en meisjes van 12 t/m 16 jaar oud. Thema: Aanvallend: samenspelen in 3-tallen om tot scoren te komen Verdedigend: samenspelen in 3-tallen om de bal af te pakken

Datum en tijd: Woensdag 15 augustus van 10:00 tot 12:00 uur
Locatie: Sportcentrum Valkenhuizen (Hal 5), Beukenlaan 15 te Arnhem
Kosten: Gratis

Opgeven: Stuur een email naar mauritsvandeweijer@tophandbalgelre.nl met daarin de aankondiging dat je wilt komen en met hoeveel mensen?

Henk Groener is bondscoach van het Nederlands damesteam en is al vele jaren werkzaam als professioneel handbaltrainer in Nederland en Duitsland.?
Klauss Feldmann heeft in de hele wereld handballes gegeven en schrijft artikelen voor het Duitse vakblad Handball training. Op dit moment heeft hij een handbalacademie en organiseert kampen en bijscholingen door heel Duitsland.

Meer informatie over het handbalzomerkamp treft u aan op de website van de Stichting Tophandbal Gelre, onder het kopje ‘zomerkamp’. www.tophandbalgelre.nl