Nipt verlies handbalsters

Hoewel er wel met tevredenheid op de wedstrijd kon worden teruggeblikt, was er wel de teleurstelling dat het weer net niet was gelukt te winnen. Reehorst moest in eigen huis de punten aan Duiven laten, dat zaterdagavond met 14-15 wist te winnen.

Anneke van Oel zette haar team middels twee feilloos genomen strafworpen op voorsprong, waarna jeugdspeelster Mariella van Zetten van afstand de Duiven keepster het nakijken gaf. Vanuit de opbouwrij van Duiven werd echter goed weerstand geboden en met een paar snoeiharde afstandschoten kwamen de gasten weer langszij. Tot rust werd over en weer gescoord, maar nam Duiven toch een lichte voorsprong:7-8.

Na de veldwissel liep Duiven zelfs drie punten uit, maar Anneke van Oel nam vanaf de middenpositie het Edese team op sleeptouw. Hoewel de trainingsarbeid zichtbaar werd in goed uitgespeelde aanvallen en prachtig combinatiespel, liet Reehorst het in de afronding nog teveel liggen. De Edesen slaagden er niet in om Duiven bij te halen en hoewel in de slotfase nog een penalty door Reehorst werd benut, kon de thuisclub weer niet de punten in eigen huis houden.