Koploper Esca maatje te groot voor Reehorst

Hoewel er met tevredenheid op de tweede helft werd teruggeblikt, konden de Edese handbalsters niet meekomen tegen het geroutineerde team van Esca. Zij versloeg Reehorst met 18-6.

Tien seconden voor het rustsignaal bracht Charissa Gibbs de eerste treffer voor Reehorst op de klok. Esca had toen al 13 keer gescoord, met name door het hanteren van een perfect lopende break-out. De thuisploeg had een ijzersterke keepster, die naast het keren van de schoten van Reehorst, ook nog op sublieme wijze de snelste speelster van het veld bediende. Deze maakte vervolgens koelbloedig af.

Pas in de tweede helft werd er alerter gereageerd en werden de snelle aanvallen onderbroken. Toen was er ook meer sprake van een gelijkwaardige strijd. Esca scoorde evenals Reehorst nog maar vijf keer, waardoor de eindstand op 18-6 kwam. Bijzonderheid aan deze wedstrijd was dat keepster Evelien van Zetten voor het eerst met haar drie dochters in het veld stond. De jongste, Marleen, viel in wegens het ontbreken van diverse basisspeelsters.