HV Reehorst walst over degradant Fortissimo

Reehorst – GOconnectIT/Fortissimo (40-11)

De toeschouwers in de sporthal De Reehorst hoopten op een goede en spannende wedstrijd, zeker nadat de handbalformatie uit Cothen vorige week verrassend won van Gemini uit Zoetermeer. Helaas kwamen zij bedrogen uit, want Reehorst denderde in een wedstrijd, die nooit op een wedstrijd zou lijken, over de tegenstander heen, dat nog blij mocht zijn met een 40-11 nederlaag.

Natuurlijk zijn er de hoogstandjes van o.m. Michael v/d Berg met een 360 graden doelpunt alleen op de keeper, de tien doelpunten van de Griekse linkshander Nickolaidis, die er heel veel zin in had en op de andere hoek Remco van Dijk met negen treffers. Pech was er ook voor middenopbouwer Daniël Laverman, die al na tien minuten na een ongelukkige botsing het veld moest verlaten en niet meer verder kon spelen en voor de rest gold voor de Edenaren heelhouden en geen gekke dingen doen in het veld.

Zo werden Jeff de Quay en Robbert van Oel nadrukkelijk gespaard wegens opspelende blessures en hoefde Jos Boers (deze week geveld door griep) minder te spelen dan normaal gebruikelijk.

Door de overwinning van zaterdagavond mogen de mannen van coach Marco Meijeringh zich verheugen op een echte “topper” komende zondag in Rolde tegen de nummer één PK Unitas.
Slechts bij winst in deze uitwedstrijd mag Reehorst nog hopen op een toppositie, want Unitas won dit weekend bij Gemini en is dus kampioenskandidaat nummer 1.