HV Reehorst presenteert twee nieuwe trainers

Het bestuur van HV Reehorst presenteerde jl donderdagavond twee nieuwe trainers voor haar dames en heren seniorengroepen.

Dames

Het damesteam van HV Reehorst wordt komend seizoen getraind door Tillmann Scheider (24) en haalt daarmee de jongste trainer ooit binnen haar gelederen. Tillmann studeert aan de Universiteit Wageningen, handbalt bij HaStu in Nijmegen en speelde vanaf zijn 10e jaar in een van de talrijke Berlijnse handbalverenigingen.
De Edese handbalvereniging is nog op zoek naar kandidaten die dit team willen versterken en gaat daartoe ook samenwerken met de studentenvereniging Centauri, die zelf niet uitkomen in de competitie. Naast de damesgroep neemt Tillmann ook de heren A jeugd onder zijn hoede op donderdagavond.

Heren senioren

De mannen van HV Reehorst, uitkomend in de eerste klasse afdeling wordt op de donderdagavond getraind door oud speler Arthur Matosjan (41) . Matosjan speelde jarenlang voor HV Reehorst, vertrok naar Nijmegen, maar keert nu terug als trainer.
Matosjan en Scheider toonden zich beiden enthousiast over de inzet op de eerste training en hopen op meer belangstelling voor de snelle en attractieve sport.