HV Reehorst lonkt naar middenmoot in Hoofdklasse A

Celeritas-HV Reehorst: 12-15

De mannen van handbalcoach Paul van Noesel keerden opgelucht terug van hun missie in Bunnik bij Celeritas. Die missie bestond uit het halen van de eerste overwinning in een uitwedstrijd. Door dit fraaie resultaat tikt Reehorst net de onderkant van de middenmoot aan en dat is precies de plaats waar van Noesel zich op focust.

Martijn de Wit opende sterk en scoorde fraai uit de rechterhoek, gevolgd door een treffer vanaf de 7 meter stip. Jos Boers knalde vanaf de cirkel raak en Remco van Dijk van de linkerhoekpositie. Het missen van een 7 meter door de Wit was wat minder en keeper Rene Looijs moest ingrijpen om erger te voorkomen en zijn collega Bert Willemsen handelde even later eveneens sterk. Edenaar Daniel Laverman had het minste last van de “ skippybal ”waar men kennelijk in Bunnik het handbal wil propageren en scoorde vlak voor rust twee keer en Reehorst prettig kon rusten met een 4-8 voorsprong.

Direct na rust bleek het geworstel met de bal Reehorst bijna fataal te worden, toen schoten van Boers en Paul Verhage richting Utrecht afzwaaiden, met als gevolg dat Celeritas weer in de wedstrijd kon komen (7-9). Een korte opleving van Robbert van Oel en het stoppen van een strafworp door Rene Looijs brak het verzet van de Bunnikers en Reehorst speelde uiterst rustig naar de verdiende 12-15.
Jammer dat men het handbal in Bunnik op deze wijze laat plaatsvinden, het lijkt er in de verste verten niet op.
Scores: Remco van Dijk 5x, Martijn de Wit en Daniel Laverman 3x, Robbert van Oel 2x en Paul Verhage 1x