HV Reehorst kansloos in Wervershoof

Reehorst reisde naar Noord-Holland met de wetenschap dat Paul Verhage niet kon spelen ivm rugklachten en dat ook Robbert van Oel niet echt fit was.

Opdracht was om de lange opbouwers van WWV te ontregelen en trainer/coach Ger Prins koos dan ook  voor een soort van 4-1-1 verdediging, waarbij Remco van Dijk op de uitstappositie stond.

Na een snelle 2-0 achterstand en een redding van keeper Gerard Haalboom, scoorde  Wouter Paus zijn eerste doelpunt in de Hoofdklasse en wist Daniel Laverman cirkelspeler Jos Boers te bereiken 3-2.

Robbert van Oel al dan niet in samenwerking met Jos Boers 7-5 en Martijn de Wit 8-6 deden de Edese hoop levend houden.

Helaas misten de Edenaren diverse kansen scoorde WWV vlotjes 11-7. Arno Saarloos deed wat terug 11-7, maar de ruststand was toch erg nadelig voor Reehorst 14-9.

Leon vd Weele scoorde eveneens zijn eerste Hoofdklassedoelpunt (17-10) maar daarna was Reehorst niet meer in staat om echt gevaarlijk te worden, ondanks het prima benutten van de 7 meters door Remco van Dijk en een prima doelpunt (ook al zijn eerste) van Erik van Setten, die daarna nog een strafworp versierde.

A.s. zaterdag zal Reehorst aan de bak moeten in de thuiswedstrijd tegen Vrone aanvang om 20.00 uur.