HV Reehorst kansloos in Castricum

De Edese handballers zitten in de hoek waar de klappen vallen. Vier basisspelers waren niet inzetbaar en dat had gevolgen. De mannen van trainer Paul van Noesel werden met een 25-12 nederlaag naar huis gestuurd.

CSV-Reehorst (hoofdklasse)

De Edenaren togen alweer voor de vierde keer richting Noord-Holland en dat blijkt iedere keer weer een (te) lastige opgave. Eerder werden de wedstrijden tegen Aalsmeer, Vrone en ’t Fortuin verloren en daar werd zondag de wedstrijd tegen CSV aan toegevoegd.

Reehorst kent op dit moment forse personele problemen, zoals de onwillige knie van aanvoerder Robbert van Oel, het niet meespelen op zondag van Paul Pintus, de blessure van Daniel Laverman en het ontbreken van pinchitter Michael vd Berg, die helemaal niet kwam opdagen bij het vertrek uit Ede.

Paul van Noesel kon gelukkig nog wel een beroep doen op oud-gedienden Arno Saarloos, die zondag zelfs topscorer van Reehorst werd met vijf doelpunten en Maurice van Montfort.

Reehorst kwam in de beginfase al direct onder druk te staan door een snelle 6-0 achterstand, maar door redelijke goed te verdedigen bleven die zes doelpunten het verschil ook bij rust 10-4.

In het tweede bedrijf  trachtte  Jos Boers De Edenaren naar voren te sleuren, maar door een gebrek aan voldoende schotkracht en het matige spel van de hoekspelers vlogen de breaks er met regelmaat in bij de Edese keeper Bert Willemsen en eindigde de wedstrijd toch in een teleurstelling.

Topscorer was Arno Saarloos met 5 doelpunten

Zaterdagavond krijgt Reehorst de kans zich te revancheren thuis in de eigen sporthal tegen Fortissimo uit Cothen.