Het NHV zoekt enthousiaste Oranje-ambassadeurs

Het Nederlands Handbal Verbond staat voor een fantastische uitdaging. In augustus 2011 staat het EK dames <19 op de kalender en in december 2012 komen de sterkste handballanden naar Nederland voor het EK dames!

Naast deze twee fantastische evenementen zijn er ook nog andere interlands zoals de kwalificatie-wedstrijden van de Nederlandse dames- en herenteams. Natuurlijk staat ook het populaire Holland Handbal Toernooi jaarlijks op de kalender!

Om alle handballers in Nederland te laten genieten van wedstrijden op het hoogste niveau is het NHV op zoek naar enthousiaste Oranje-ambassadeurs die het aanspreekpunt zijn van het NHV. Een Oranje-ambassadeur ontvangt alle correspondentie (informatie, aanbiedingen, nieuwsbrieven, posters etc.) vanuit het NHV en zet dit uit binnen de vereniging. Op deze manier informeren we de leden van de vereniging optimaal over leuke evenementen, clinics van internationals, het mee oplopen bij een interland, of andere activiteiten waarbij de Nederlandse tophandballers betrokken zijn.

Een Oranje-ambassadeur…
… is het aanspreekpunt van het NHV naar de vereniging
… ontvangt de correspondentie van interlandwedstrijden in Nederland
… weet de vereniging enthousiast te krijgen
… ontvangt de digitale nieuwsbrief Handball Weekly om op de hoogte te blijven van het tophandbal in
Nederland
… wordt uitgenodigd voor een jaarlijkse Oranje-ambassadeursdag
… denkt mee over hoe verenigingen beter betrokken kunnen worden bij evenementen (zoals de EK’s)
… krijgt een Oranje-ambassadeurscode waarmee hij/zij tegen 10% extra korting toegangskaarten kan
kopen voor interlandwedstrijden
… ontvangt als eerste informatie over clinics, oplopen of andere activiteiten rondom de interlands

Om nieuwe Oranje-ambassadeurs goed te ontvangen en te laten zien hoe spannend, snel en sfeervol een handbalinterland is, krijgen alle Oranje-ambassadeurs 2 gratis kaartjes voor een dag naar keuze voor het sterk bezette Holland Handbal Toernooi van 24 – 26 september 2010. De dames van bondscoach Henk Groener nemen het dan op tegen EK-deelnemers IJsland en Montenegro en topland Brazilië.

Zie bijlage voor het inschrijfformulier.

Bijlage: 100726 Werving Oranje-ambassadeurs.pdf