Heren Reehorst verliezen wedstrijd na rust.

De verwachtingen waren hooggespannen en de mogelijkheden waren er ook wel, maar toch bleven de punten uiteindelijk bij Hellas in Den Haag. De mannen van Reehorst lieten Hellas in de tweede helft ontglippen naar 30-24.

Evenals E&O hanteert Hellas een hoog tempospel. De bedoeling was dus om dit snelle spel te doorbreken en eigen concepten te spelen. In de eerste helft slaagde Reehorst hierin en bouwde zelfs na een kwartier spelen een afstand van drie punten in hun voordeel op. Bij een onwennige opstelling werd er echter te geforceerd gezocht naar het vrijspelen van de cirkellopers, wat als gevolg had dat er vier doelpogingen op rij mislukten en Hellas de bal veroverde. Binnen enkele minuten hadden zij de achterstand omgezet in een voorsprong van twee. De ruststand was 14-12 in het voordeel van de thuisploeg.

In de tweede helft werd de draad aan Reehorstzijde echter weer goed opgepakt en werd het een op en neer gaande wedstrijd.
Tien minuten voor tijd was de koek voor Reehorst op. Conditioneel konden zij niet meer meekomen met de Hagenezen, waardoor deze, ietwat geflatteerd, uit konden lopen naar een 30-24 overwinning.
Coach Paul van Noesel vond deze wedstrijd echter wel een opmaat voor de komende wedstrijd tegen ’t Fortuin/VWW, met wie Reehorst nog een appeltje te schillen heeft.