Handbalsters verliezen weer de tweede helft

Hoewel de start van de wedstrijd tegen Duiven flitsend was en met name in de verdediging uitstekend werk verricht werd, konden de handbalsters van Reehorst dit niet volhouden in de tweede helft. Reehorst verloor met 15-13.

De opdracht was met plezier te spelen en dat was de eerste dertig minuten duidelijk zichtbaar. Er werd met goede druk gespeeld en er ontstonden mooie combinaties, die doeltreffend werden afgerond. Aan de andere kant stond de pas 49 jaar geworden keepster Evelien van Zetten als een dijk te keepen, waardoor Reehorst er in slaagde naar 1-5 uit te lopen. Voor rust kwam Duiven er nauwelijks aan te pas, waardoor Reehorst met vier doelpunten voor de tweede helft inging; 4-8.

Helaas was het na de wissel over met de productiviteit aan Edese zijde. Duiven slaagde er in zesmaal op rij te scoren en nam het initiatief over. De slotfase werd weer spannend toen de stand enkele minuten voor tijd op 13-13 kwam te staan. Duiven speelde echter een slimmer spelletje, waardoor zij de punten in eigen huis wisten te houden.