Handbalsters verliezen nipt

Hoewel het er lange tijd naar uitzag dat de Edese handbalsters hun eerste punten zouden pakken, was het op de valreep toch weer de gastploeg die met de punten naar huis ging. Tegen UGHV uit Ulft speelde Reehorst een topwedstrijd, maar moest in de laatste minuten toch toezien dat de winst meeging naar Ulft. Het werd 17-18.

Reehorst opende de wedstrijd en speelde vol passie. Er werd fel verdedigd en er werd om elke bal gevochten. Er werden mooie combinaties gespeeld, waar met name de uit het tweede opgetrommelde Marjolein Cohen een aantal malen aan de basis stond. Hoewel er aanvallend vanaf vrijwel elke positie gescoord werd, was het in de eerste helft toch iedere keer de linkeropbouwspeelster van UGHV die de stand gelijk bracht. Met een 9-9 ruststand hielden beide ploegen elkaar volledig in evenwicht.

Na de veldwissel werden er door het arbitrale duo meer tijdstraffen uitgedeeld, waardoor de wedstrijd een wat rommeliger karakter kreeg. Hoewel Reehorst er in slaagde om drie punten uit te lopen, profiteerde UGHV optimaal van een overtalsituatie en kwam wederom langszij.
In de slotfase van de wedstrijd slaagden zij zelfs op voorsprong te komen. De thuisploeg probeerde de gelijkmaker nog te forceren, maar dat lukte net niet