Handbalsters starten 2009 met verlies

Ondanks het goede voornemen nu eens wel een uitwedstrijd te winnen, zijn de speelsters van Reehorst daar weer niet in geslaagd. In een zeer gelijk opgaand duel stond Reehorst vlak voor tijd toe dat Erix driemaal op rij scoorde en zodoende de punten in eigen huis hield. Reehorst verloor met 17-14.

Hoewel de Edese ploeg gebrand was op de overwinning om zo aansluiting te houden met de top, verzuimde het de gretigheid om te zetten in effectiviteit. Er werden in de beginfase teveel kansen gemist. Daarnaast kreeg de ploeg geen vat op de harde onderhandse schoten van de tweede rij van Erix, waardoor Reehorst zich regelmatig terug in de wedstrijd moest knokken.

Het ontbreken van Loes Temme, die dit seizoen vanwege zwangerschap niet meer in actie komt, lijkt de Edese ploeg ook op te breken. De meegereisde dames A speelsters Yvette van Duren en Mariëlla van Zetten vielen echter uitstekend in en gaven aan voor komende seizoenen een goede aanvulling te vormen.

Doelpunten Reehorst: Anneke van Oel en Joyce Leuverink 4, Melissa Jooren en Yvette van Duren 2, Marjolein Cohen en Kim de Quay 1.