Handbalsters eindigen seizoen met verlies

De zin was gezet op winst en het had er in kunnen zitten, als de dames van Reehorst de hele wedstrijd gespeeld hadden als in de eerste helft. Toen lieten zij de bomvolle sporthal zien dat zij wel degelijk een zeer talentvol handbalteam zijn. Helaas stokte de aanval in de tweede helft, waardoor zij toch het team van Groesbeek Glorie met winst naar huis lieten gaan. Het werd 14-11.
Reehorst opende de wedstrijd en liet de zenuwachtige gastploeg zien dat zij niet een makkelijke prooi zouden zijn. Sterker nog, de Edese ploeg liep uit naar een 3-0 voorsprong, voordat Groesbeek iets terug kon doen. Daarna werd het tot aan rust een gelijkwaardig gevecht, waar beide ploegen niets voor elkaar onder deden.

Reehorst kon de tweede helft starten met een kleine voorsprong 7-6.
Hierna werd Groesbeek feller met verdedigen en wist een aantal keren de bal te onderscheppen. De break-outs die volgden, werden feilloos afgewerkt, waardoor de gasten op voorsprong kwamen. De Edesen zagen hun doelpogingen daarentegen tegen paal en lat eindigen, waardoor zij ook niet meer dichterbij kwamen.
Kort voor het einde verliet Anuschka van der Vegt het veld. Zij zette met deze wedstrijd na 25 jaar een punt achter haar carrière bij dames 1.

Scores Reehorst: Anneke van Oel 4, Charissa Gibbs 3, Joyce Leuvering 2, Tatiana Jooren en Melissa Jooren 1.