Handballers Reehorst verliezen dure punten

Reehorst – Gemini (tweede divisie A)

Zaterdagavond liep koploper Hurry-Up tegen een forse nederlaag op in Castricum, waardoor Reehorst bij winst op Gemini op slechts drie punten van de nummer een van de tweede divisie kon komen.
Alle reden om er eens voor te gaan zitten, ditmaal (helaas) in sporthal De Peppel.

De handbalformatie van trainer Marco Meijeringh begon de wedstrijd niet goed. De eerste drie schoten vlogen over het doel, waarna Gemini uit Zoetermeer snel op voorsprong kwam en dat gedurende de eerste helft fors wist uit te bouwen naar 2-7. Remco van Dijk was de meest productieve speler en mannen als Robert van Oel en Jeff de Quay hadden grote problemen het net van de tegenstander te vinden. De ruststand van 7-13 was niet echt hoopgevend.

Na rust mocht Bert Willemsen het doel verdedigen, pakte meteen een paar fraaie stops en dat gaf Reehorst ineens vleugels. Robbert van Oel en Rob Bosman kwamen nu wel tot scoren en bij de stand 15-15 leek ineens weer van alles mogelijk. Ongelofelijk dat juist toen een aantal pijnlijke technische fouten gemaakt werden, waardoor Gemini opnieuw kon ontsnappen 16-19.

Reehorst liep dus achter de feiten aan en toen een mogelijke aansluitingstreffer van linkshander  Jeff de Quay door de scheidsrechters niet gewaardeerd werd (was een puntgave treffer) werd het voor Reehorst een onmogelijke opgave nog een puntje uit het vuur te slepen. Al met al een verloren middag voor Reehorst, dat nu wel weet dat een wedstrijd 2 x ½ uur duurt, een dure les derhalve.

Topscorer: Remco van Dijk: 9