Handballers Reehorst prolongeren Hoofdklasse

VVW ‘t Fortuin-Reehorst (21-23)

Na een lang en soms bizar seizoen mogen de handballers van Reehorst trots zijn op zichzelf en hun coach Marco Meyeringh door de allesbeslissende wedstrijd tegen het Noordhollandse VVW nipt te winnen, maar wat was het spannend!

De Edenaren startten overtuigend met een sublieme Gerard Haalboom in het doel en scores van Paul Verhage en Martijn de Wit (7m)
Gedurende de eerste helft bouwde Reehorst de voorsprong uit door doelpunten van Rob Bosman, de Wit en Tim Lumenta. Nadat Daniel Laverman vanaf links de 10-4 verzorgde, leek niets meer een fraaie overwinning in de weg te staan, maar de ruststand van 12-9 viel toch enigszins tegen.
Remco van Dijk scoorde fraai vanuit de hoek 9-13, maar Reehorst werd steeds onrustiger, zoals vaker dit seizoen het geval was. Halverwege de tweede helft stond er voor het eerst een gelijke stand 15-15 op het scorebord, waarna de wedstrijd eigenlijk alle kanten op kon gaan. Paul Verhage en van Dijk (19-17) en Jos Boers 20-17 hielden de Edenaren aan de goede kant van de score en de Griek Nickolaidis kwam met 21-17 goed door.  VVW vocht zich terug in de wedstrijd met 21-22, waarna Nickolaidis tot opluchting van de buslading supporters de bevrijdende 21-23 scoorde. De grootste held zondag was Reehorst keeper Gerard Haalboom, die in de laatste vijf minuten, niet minder dan vier beslissende stops maakte.

Scores:Rob Bosman 5x, Jos Boers en Remco van Dijk 4x, Paul Verhage en Martijnde Wit 3x
Nickolaidis 2x en Daniel Laverman en Tim Lumenta ieder 1x