Handballers Reehorst niet bij de les in Helmond (32-23)

Bij de mannen van HV Reehorst lijkt de pijp zo op het eind van het seizoen leeg,zij gingen fors onderuit in Helmond. Volgens trainer/coach Paul van Noesel waren zijn mannen slechts lijfelijk aanwezig, maar mentaal totaal ergens anders.

Swift Helmond verloor dit seizoen slechts een keer nml. van kampioen Vlug en Lenig uit Geleen en dus waren de verwachtingen niet al te hoog gespannen. Niettemin kregen de Edenaren voldoende kansen om tot scoren te komen, maar de paal en lat (zo’n tien keer) en het missen van vijf strafworpen verhinderde dat dit duel een echte wedstrijd werd. Bovendien werden aanvallende acties niet uitgevoerd zoals gedoceerd op de training. De Edese aanvallers liepen letterlijk in de armen van de tegenstanders, vervolgens krijg je dan klappen, maar zonder problemen herhaalden dit soort situaties zich tot vervelens toe.

Ondanks een peptalk van Paul van Noesel in de rust kon het tij niet meer gekeerd worden. Ook nu werden er tal van kansen gemist en eindigde de wedstrijd in een sombere 32-23 eindstand. Topscorer: Maurice van Montfort 6x.

Ondanks de teleurstelling van de laatste weken willen de Edese handballers nog een keer vlammen en dat zal a.s. zaterdag in de sporthal De Reehorst moeten gebeuren tegen Loreal uit Venlo om 20.45 uur voorafgegaand door de laatste competitiewedstrijd van de dames tegen Zwolle die om 19.30 uur begint.

De toegang zal die avond gratis zijn als dank aan de trouwe supporters en sponsors van HV Reehorst.