Handballers Reehorst niet bij de les in Heemskerk

T & A – Reehorst (Hoofdklasse 30-21)

Het wil maar niet lukken in de uitwedstrijden van de Edese handballers.
Zaterdagavond werd er na een slechte eerste helft en een opmerkelijke tweede toch weer ruim verloren van kampioenskandidaat T & A ( DSS) uit Heemskerk.

De Edenaren begonnen buitengewoon slecht aan de wedstrijd en stonden binnen een paar minuten 5 doelpunten achter. De verdediging sloot niet goed aan en in de aanval was er nauwelijks sprake van zinvol opgezette aanvallen. De ruststand van 14-7 was dan ook een goede afspiegeling van de verhoudingen in het veld.

Tijdens de pauze werd getracht de neuzen weer een kant op te krijgen en dat zou leiden tot een echte inhaalrace waarbij Reehorst halverwege de tweede helft terug kwam tot drie doelpunten. Deze krachtsinspanning bleek toch wat teveel van het goede en ondanks goed keeperswerk van Bert Willemsen en René Looijs konden de mannen van Paul van Noesel met de staart tussen de benen terug naar Ede.

Topscorer werd Michael vd Berg met 5 doelpunten.

A.s. zaterdagavond speelt HV Reehorst een vierpuntenwedstrijd tegen Nieuwegein in de sporthal De Reehorst (20.00 uur) met als inzet de bezetting van de onderste vier plaatsen.

Eredivisieclub Swift Arnhem donderdag in De Reehorst

Voor de handballiefhebbers staat er donderdagavond 16 december een leuke wedstrijd op het programma in het kader van de 2e ronde van de NHV beker speelt eredivisieclub Swift Arnhem tegen HV Reehorst. De wedstrijd wordt uiteraard gespeeld in sporthal De Reehorst aanvang om 21.00 uur.