Handballers Reehorst nemen beide punten mee uit Baarn

Reehorst en Baarn wonnen beiden hun eerste competitiewedstrijd en dus was de eerste uitwedstrijd voor de Edenaren meteen een mooie test, waar de spanningsfactor hoog was en het niveau van de wedstrijd laag.

Reehorst begon heel matig en kreeg totaal geen grip op de bal, die wel leek gemaakt van rubber uit de jaren “60 en zonder goed speeltuig is het lastig spelen.

Baarn had de pech dat hun topscorer al vroeg in de wedstrijd tegen Edenaar Tim Lumenta aanliep en dat met een blessure moest bekopen.

Na een zwak begin met 7-2 achterstand na vijftien minuten speeltijd, kwam Reehorst terug in de wedstrijd met treffers van o.m. Rob Bosman. De ruststand was 12-13 in Edes voordeel.

De tweede helft was meer een persiflage op handbal en het gekke was dat de Baarnse formatie nog meer problemen had met het speeltuig dan Reehorst. De ene na de andere technische fout, schoten die richting plafond vlogen kortom het was een moeizaam avondje handbal, waarbij Reehorst net als gelukkigste wist te finishen, ook al door voortreffelijk keeperswerk van Gerard Haalboom.

Reehorst speelt komende zaterdagavond in De Reehorst tegen Hellas uit Den Haag en kan niet anders dan veel beter worden. De Edenaren hebben dan een gedeelde eerste plaats te verdedigen en ook dat is nieuw voor de mannen van trainer Marco Meijeringh.