Handballers Reehorst nemen afscheid van Paul van Noesel met nederlaag

Reehorst – E&O-2 (Hoofdklasse A)

De handballers van HV Reehorst namen afscheid van het technische duo Paul van Noesel/John Thiele in een wedstrijd die de eerste helft het aanzien meer dan waard was, maar de tweede helft naar een matig niveau zakte.

De Edenaren blonken die eerste helft  uit in een vlot combinatiespel, waarmee tal van kansen en doelpunten werden gerealiseerd. De sterke opbouwrij Robbert van Oel, Paul Verhage en Jos Boers toonden zich aanzienlijk sterker dan de reserves van eredivisieclub E & O. De rust ingaan met een voorsprong van vijf doelpunten zou zeker in het vervolg voldoende moeten zijn voor een riante overwinning, maar de vele toeschouwers, waaronder sponsors en vrijwilligers kwamen toch een beetje bedrogen uit. Reehorst scoorde een kwartier lang geen doelpunt en moest toezien dat de Emmenaren met scores vanaf de cirkel en linkeropbouw dichterbij kwamen en in de slotfase zelfs de beide punten mee naar huis nam.

De Edese handbalformatie nam met bloemen en nog wat sterk vocht afscheid van Paul van Noesel en John Thiele, waarna er toch een echt slotfeest in het eigen sportcafe losbarstte. Het bestuur van Reehorst stelde meteen de nieuwe trainer voor aan het publiek in de persoon van Ger Prins, oudspeler van WIK in Vlaardingen, Hellas Den Haag eredivisie en maakte als speler een aantal jaren geleden furore als ‘Het Kanon van Ede”.

Het nieuwe seizoen is geopend……