Handballers Reehorst blijven in linkerrijtje na winst in Cothen

De handballers van GOconnect/Fortissimo zijn er niet in geslaagd hun laatste plaats in de tweede divisie enige kleur te geven. Reehorst won door een sterk laatste kwartier met 24-30

GOconnect/Fortissimo – Reehorst

Echt gerust was trainer/coach Marco Meijeringh er niet op, immers de Edenaren verloren de laatste jaren steevast met een of twee doelpunten verschil en na zo’n wedstrijd was altijd de opmerking dat het net zo goed andersom had kunnen zijn. Bovendien miste Reehorst spelmaker Kevin Kettering en de eerste lijnspelers Remco van Dijk en Michael vd Berg.

De wedstrijd in Cothen ging in eerste instantie gelijk op 8-8, maar naarmate de wedstrijd vorderde nam Reehorst net wat meer initiatief. Daniel Laverman (terug van wekenlange blessure) en Yaniek van Montfort speelden uitstekend en met name van Montfort ( A junior) scoorde vier puntgave doelpunten en toonde zich een volwaardige vervanger van Kettering van Dijk.

De tweede helft werd nog even spannend, doordat Reehorst simpel teveel kansen miste, maar het laatste kwartier was helemaal voor de Edenaren, die o.l.v. Rob Bosman, van Oel en Jos Boers de ene na de andere treffer noteerden, zodat vlak voor tijd nog net het aantal van 30 werd bereikt.

De Edenaren kunnen in ieder geval nog twee weken nagenieten van hun tweede uitoverwinning van dit seizoen , want volgende week is er een inhaalprogramma. Op zaterdagavond 15 december is het volle bak voor HV Reehorst tegen Unitas en mogen de dames van Reehorst, dat zaterdagavond verrassend thuis won van FBC,  het publiek van Reehorst vermaken met een “avondje handbal” in sporthal De Reehorst